Jaktslipp

JAKTSLIPPlørdag den 03.12.2016

Beagle-Ringen-Østfold vil holdeJAKTSLIPPlørdag den 03.12.2016  i Havnåshøgda  i Trøgstad . Fremmøte på ved GamleskolenHavnås (i krysset) kl. 7.00. Her har du muligheten å se og forhåpentlig vis høre los med beagle, og informasjon hva en dommer dømmer hunden etter. Vi prøver å slippe en hund på hare og en på rådyr med sosialt bål( Kaffe og Grilling )mellom slippene. Har du hund, som du ikke har prøvd, så kanskje er det den vi kan følge denne dagen, enten på hare, rådyr eller rev. Det er også mulighet for dem, som lurer på hvordan en BEAGLEer som jakthund å se et eksemplar eller to i full aktivitet. Vi hadde gode tilbake meldinger på dem, som var med på dette de siste årene. 
Ta med noe godt i sekken og velkommen til en trivelig dag i skogen. Ta kontakt med undertegnede hvis du har interesse av å slippe din hund denne dagen eller å være med på en sosial dag i skogen.
Lars Jørgen Krohg
Tlf: 97952167

………………………….

Jaktslipp høsten 2015..!

Beagle-Ringen-Østfold vil holde JAKTSLIPP den 31 Oktober i Havnåshøgda  i Trøgstad . Fremmøte på ved Gamleskolen på Havnås (i krysset) kl. 7.00. Her har du muligheten å se og forhåpentlig vis høre los med beagle, og informasjon hva en dommer dømmer hunden etter. Vi prøver å slippe en hund på hare og en på rådyr med sosialt bål( Kaffe og Grilling )mellom slippene. Har du hund, som du ikke har prøvd, så kanskje er det den vi kan følge denne dagen, enten på hare, rådyr eller rev. Det er også mulighet for dem, som lurer på hvordan en BEAGLE er som jakthund å se et eksemplar eller to i full aktivitet. Vi hadde gode tilbake meldinger på dem, som var med på dette i fjor.  Ta med noe godt i sekken og velkommen til en trivelig dag i skogen. Ta kontakt med undertegnede hvis du har inntresse av å slippe din hund denne dagen eller å være med på en sosial dag i skogen.

Lars Jørgen Krohg Tlf: 97952167

………………………….

Jaktslipp høsten 2014..!

Beagle-Ringen-Østfold vil holde JAKTSLIPP den 21 september i Havnåshøgda  i Trøgstad . Fremmøte på ved Gamleskolen på Havnås (i krysset) kl. 7.00. Her har du muligheten å se og forhåpentlig vis høre los med Beagle, og informasjon hva en dommer dømmer hunden etter. Vi prøver å slippe en hund på hare og en på rådyr med sosialt bål ( Kaffe og Grilling )mellom slippene. Har du hund , som du ikke har prøvd , så kanskje er det den vi kan følge denne dagen , enten på hare, rådyr eller rev. Det er også mulighet for dem , som lurer på hvordan en beagle er som jakthund, og se et eksemplar eller to i full aktivitet. Vi hadde gode tilbake meldinger på dem , som var med på dette i fjor.  Ta med noe godt i sekken og velkommen til en trivelig dag i skauen. Ta kontakt med undertegnede hvis det er noe du lurer på. Lars Jørgen Krohg Tlf: 97952167

………………………….

Jaktslipp høsten 2013..!

Beagle-Ringen-Østfold vil holde JAKTSLIPP den 28 september hos Lars Jørgen Krohg  i Trøgstad der vi forklarer hva en jaktprøve er. Her har du muligheten å se og høre hva en dommer dømmer hunden etter. Vi prøver å slippe en hund på hare og en på rådyr med sosialt bål ( Kaffe og Grilling )mellom slippene. Har du hund , som du ikke har prøvd , så kanskje er det den vi kan følge denne dagen . Enten på hare, rådyr eller rev. Det er også mulighet for dem , som lurer på hvordan en Beagle er i skogen å være med. Vi hadde gode tilbake meldninger på dem , som var med på dette i fjor.  Det er bindene påmelding innen 21 september. Dette kan gjøres til :

Lars Jørgen Krohg

Tlf: 97952167

Mail: lkrohg@online.no

……………………………………………………………….

Jaktslipp 17. november 2012.

Bålkos under Jaktslipp

BRØ har den 17. november utført et jaktslipp for medlemmer hvorav 3 nye fikk anledningen til å se/høre/få innblikk i hva en jaktprøve går ut på. Dommer var Lars Jørgen Krohg. Et godt tiltak til å få flere til å stille på jaktprøver. Deltagerne fikk oppleve både harelos og rådyrlos, og tilbakemeldingene var utelukkende positive.

Jaktslipp 2012 Kanskje en ny Jaktchampion

Beagle-Ringen-Østfold holdt  JAKTSLIPP den 17 november hos Lars Jørgen Krohg i Trøgstad . Det var i alt 3 stk ( pluss 1 valp ) , som hadde meldt seg på. Vi møtte opp på Bingen kl 8.00 denne dagen der Lars Jørgen tok hos mot. Vi dro deretter videre opp i terrenget til Lars Jørgen , der vi slapp Trixi først da det var Hare vi skulle prøve oss først på . Henne søkte ut samt at det ble forklart litt om søk. Henne kom tilbake etter å ha hvert ute på noen runder. Vi forflytter oss videre inn i terrenget der Trixi atter er ute å søker. Vi finner ut at vi kunne sette oss ned å fyre et bål og la spørsmålene rundt jaktprøve komme. Lars Jørgen svarte på de spørsmålene , som kom. Da tok Trixi ut Hare , men vi fikk dessverre ikke sett losdyret da det gikk i vei å ble tapp i vei et godt stykke unna. Henne jobbet bra i tapet så det ble å hente henne der. Det var vel kanskje godt at dem ,som møtte opp så at en hund som er SNJCH også ikke alltid jager 1pr atter 1 pr på hvert slipp.

Vi fant ut at deretter skulle vi prøve oss på Rådyr så det ble å forflytte seg ned til jordkantene der Rådyre stort sett er ute å beiter. Der slapp vi Bråtafjellets Kira til Fredrik . Vi fikk ikke gått mange meterne før vi så en Pigg okse , så da tenkte vi at det kom til å bli elg los , men nei henne brydde seg ikke om den. Det begynte med forsiktige søk , som øket etter hvert. Plutselig hørte vi henne støte i foten , henne holdt på en stund før vi hørte henne hadde tatt ut dyr. Vi plassere oss oppe på en ås i håp å se henne komme med dyret , men atter en gang ble det ikke noe å se. Sånn er det av og til  så denne gange ble det ukjent los dyr. Dette var en lære rik dag for dem , som hadde møtt fram og en stor takk til Lars Jørgen.  Bråtafjellets Kira har hvert på jakt prøve etter dette der henne ble innstilt til 3 pr Rådyr.  Så vi håper at vi også i 2013 kan ha  et JAKTSLIPP og en sosial dag i skogen.