Beagle Treff 2011

          Treffet på Bjørnstad Camping i Rakkestad 28. mai.

I år var det oss, som skulle ha treffet sammen med Beagle-Ringen-Norge. Vi var så heldig at vi fikk veterinær og leder i Svenske Beagleklubben Catharina
Linde-Forsberg som kåsør ang: avl, HD, MLS og Beagle sykdommer. Det var lydnære Beagle eiere, som hørte på. Så en STOR TAKK till Catharina Linde Forsberg for foredraget.

   

Catharina oppfordret dem, som skulle være med på utstilling dagen etter være med på DNA test ang: å finne gener for ulike sykdommer hos beagle, blant annet Aseptisk Meningit (også kalt «beagle pain syndrom» og «Beagle nakke») for å kunne utvikle DNA test for sykdommene. Forskerne ønsker å få inn så mange prøver som mulig fra helt
friske
beagler fra hele verden for å ha det som «bakgrunn» når de eventuelt finner avvikende prøver fra syke beagler. En STOR TAKK til dem, som stilte opp på dette.

En må si det var godt fremmøte denne dagen med ca. 90 personer selv om ikke værgudene var på vår side denne dagen. Da er det godt at en har stort partytelt å krype under. Det ble en meget sosial dag likevel for de fremmøte med grilling og snakk.

Leder John Ingar Larsen i Beagle-Ringen-Østfold delte ut premie til BESTE jaktpremierte Beagle , som har stilt på småhundprøven , som går i Østfold Harehundklubb sin regi . I år gikk den til Tyriberget`s Irma til Jan Robert Johansen.

Det ble det også solgt profilerings artikler med Beagle-Ringen-Norge logo, som falt i smak hos Beagle eierne.

Matchshowet var det også en stor interesse å være med på i år. Der fikk både store og små prøvd seg. I alt stilte 23 stk opp på dette. Vinner av matchshowet var Tyriberget`s Lissy til Morten Åsen som vant.

   

Utlodding brakte inn hele 6370,- i kassa. Så takk til alle, som kjøpte lodd. Vi i Beagle-Ringen-Østfold vil takke våre sponsorer, som ga bidrag til utloddingen.

 

Det var:

Brødrene Haaby:  http://haaby.com

Degernes Landbruks lag BM: http://www.degernesland.no/landbruk

Felleskjøpet Moss/Rygge: http://io.no/info/felleskjopet-fabrikk-terminal-1430390/hjemmeside

Felleskjøpet Spydeberg: http://www.felleskjopet.no/landbruk/Kornhandel/Kornmottak/Sider/FKA-kornmottak-Spydeberg.aspx

Felleskjøpet Øst Vest FK butikken Askim: http://www.fk.no/

Figuricon på Ørje: http://figuricon.no/

G-Sport Mysen: http://www.gsport.no/mysen

Hestengen sport: http://www.hestengensport.no/

Jara Dekor, Spydeberg: http://no.kompass.com/live/no/NO046555/jara-as.html

Maxbo Knapstad: http://www.maxbo.no/Varehus_maxbo/Knapstad/

Norlett service Askim: http://www.norlett.no/

Tess, Mysen: http://www.tess.no/firmaer/Mysen.htm

Tools, Askim: http://www.tools-askim.no/

Tropehagen Zoo Mosseporten og Tropehagen Zoo Amfi, Moss: www.tropehagen-zoo.no

XL Bygg Knatterudfjellet, Spydeberg: http://knatterudfjellet.xl-bygg.no/

Utstillingen på Høytorp Fort 29. mai der ble Beagle Absolutely Spotless Hawana PKRVI-14158/09 til Janne Sandbakken utstilling vinner. Hawana ble også beste jaktpremierte småhund. Gratulerer så meget med resultatet.

Styre i Beagle-Ringen-Østfold takker alle fremmøte på treffet.

……….

I år skal vi ha Beagle treff lørdag 28 mai på Bjørnstad Camping i Rakkestad. Vi starter programmet kl 14.00. Dette blir 14 dager tidligere en det pleier å være. I år har vi hvert så heldig at Catharina Linde-Forsberg, som er leder i Svenske Beagleklubben, vetrinær, og Utstillings dommer. Kommer å holder foredrag for oss ang: Avel, Hd og sykdommer på Beagle.

I år er det også vår tur til å ha treffen med Beagle-Ringen-Norge. Det kommer også i år til å bli tatt opp video av jaktpremierte Beagler på treffen. Vi holder også i år Matcshow, utlodding på treffen. Vi slår opp partyteltet vårt i år også, så været er ingen hindring å ikke komme. Grillene vil bli tent på, så det er bare å ta med seg grillmat. Pluss det viktigste sosiale sammværet med Beaglevenner. Bestilling av hytter på Bjørnstad Camping  kan en kontakte: John Ingar Larsen : 99507340. Hytte koster 500.- pr. døgn. Campingvogn plass koster 150.- pr døgn.